Trabzonspor'da Sportif Direktör Süleyman Hurma istifasının ardından İstanbul'a geldi.

Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak'ın kadro dışı bırakılmasının ardından kadro dışı kararını veren takımın Sportif Direktörü Süleyman Hurma istifa etti. Hurma, Üsküp dönüşü Atatürk Havalimanı'nda Trabzonspor için doğru şeyi yaptığını düşündüğünü söyledi.

Trabzonspor Futbol Takımı Genel Menajeri Süleyman Hurma, bugün saat 11.14'te Üsküp'ten Türk Hava Yolları'na ait tarifeli yolcu uçağı ile İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Hurma, istifa ettiği şeklindeki söylentilere ilişkin, "Doğru." cevabını verdi.

Trabzonspor'un kalecisi Onur Kıvrak ile yaşadıkları hakkında açıklama yapmayan Hurma, sorulan sorulara ise "Ben Trabzonspor için en doğru olan şeyi yaptığımı düşünüyorum. Bütün hayatım boyunca da doğrudan şaşmadım. Ama Trabzonspor taraftarı, camiası kendisi için başka bir durumu arzu ediyorsa o da kendilerinin yapabileceği bir şey. Benim yapabileceğim bir şey yok" diye cevap verdi.

Hurma, 'Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz?' şeklindeki soruya ise "Birşeyler yaparız elbet." cevabını verdi.

Yaşanan olaylarla ilgili daha sonra basın açıklaması yapacağını da belirten Hurma, valizi ile birlikte havalimanından ayrıldı.