Galatasaray ile Bursaspor arasında 8 Ağustos'ta oynanacak TFF Süper Kupa müsabakasının bilet fiyatları belli oldu. Bilet fiyatları en az 50 en fazla 150 TL olarak açıklandı.

Galatasaray ile Bursaspor arasında 8 Ağustos 2015 tarihinde oynanacak TFF Süper Kupa müsabakası öncesi organizasyon toplantısı bugün TFF'nin Beykoz Riva'da yer alan idari merkezinde yapıldı.

TFF Yönetim Kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu başkanlığında yapılan toplantıya Ankara Emniyet Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ramazan Karaçam, Galatasaray ve Bursaspor yetkilileri, Osmanlı Stadyumu yetkilileri ve TFF çalışanları katıldı.

Toplantıda Osmanlı Stadyumu'nda oynanacak TFF Süper Kupa Finali'nin bilet fiyatları Kale Arkaları (Üçüncü kategori) 50 TL, Maraton Tribünü (İkinci kategori) 100 TL ve Kapalı Tribün (Birinci kategori) 150 TL olarak belirlendi.

Bilet satışı önümüzdeki günlerde TFF'nin bilet satış sitesi olan bilet.tff.org üzerinde başlayacak. TC Kimlik Numaraları'na göre yapılacak satışta bir kişi en fazla iki bilet alabilecek.

Osmanlı Stadyumu'nun TFF Süper Kupa müsabakasındaki dağılımı ise şu şekilde oldu:

Galatasaray: Maraton E, F, G, H Blok - Güney Kale Arkası A, B,C, D, E, F, G, H Blok - Kapalı Sağ C,D Blok

Bursaspor: Maraton A, B, C Blok - Kuzey Kale Arkası A, B, C, D, E, F, G Blok - Kapalı Sol A, B, C Blok.