Süper Lig'de maç sonuçlarına ve puan durumuna AŞAĞIDAN ulaşabilirsiniz. Bu arada spor turu ile yayına devam ediyoruz... 
Trabzonspor’da yönetim bir fire daha verdi: Trabzonspor’da Yönetim Kurulu üyesi Murat Türköz, görevinden istifa etti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminden ayrılan 8. isim olan Türköz, istifa mektubunda, “Aynı amaçlar uğruna seçilen bir yönetim olmamıza rağmen, hiçbir zaman bir tek fikir etrafında birleşemedik. Biz olamadık. Bir tek kişi her şeye karar verdi. O da sayın başkanımız Hacıosmanoğlu’ydu. O tek başına bir yönetimdi. Keyfi davrandı. Seçilen yöneticileriyle değil, yetkisiz etkisiz isimlerle Trabzonspor’u yöneteceğini sandı.” diyerek sert eleştiriler yöneltti. Bu arada Trabzonspor, Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde dün sabah yapılan antrenmana, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Aytaç Kara ile salonda çalışan Cardozo ve Musa Nizam katılmadı. Öte yandan Bordo-Mavili futbolcular ve teknik heyet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da unutmadı. U12 takım oyuncuları antrenman öncesi A takımla bir araya gelerek, Türk bayrağı açtı. 

Devler arenasında erken eşleşme: Şampiyonlar Ligi’nde yarı final kura çekimleri dün yapıldı. İlk maçlar 5-6, rövanşlar 12-13 Mayıs’ta oynanacak. Final ise 6 Haziran’da Almanya’nın Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda. İki İspanyol ekibinden Barcelona’ya Alman Bayern Münih, Real Madrid’e ise İtalyan Juventus düştü. Barca-Bayern buluşması ‘erken final’ olarak yorumlandı. İki takım arasındaki ilk randevuya İspanyol temsilcisi ev sahipliği yapacak. Karşılaşmayı iki detay anlamlı kılıyor. Birincisi, eskiden Katalan ekibini çalıştıran Pep Guardiola’nın Panzer’in başında olması. İkincisi ise Barca’nın antrenörü Luis Enrique ile Guardiola’nın Barcelona forması altında top koşturmaları. Çok özel bir müsabaka oynayacaklarını belirten Luis Enrique, “Pep, Barcelona’ya karşı ilk kez mücadele edecek. Aynı zamanda Pep ile ben de ilk defa rakip olacağız. İki maça da kazanmak için çıkacağız.” dedi. Bayern Münih’te ise Yönetim Kurulu üyesi Matthias Sammer şunları kaydetti: “Şanslar yüzde 50-yüzde 50. Büyük bir özgüvenle ama kendimizi bilerek sahada olacağız.” UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final kura çekimi gerçekleşti. Napoli ile Dinipro, Sevilla ile Fiorentina eşleşti. İlk maçlar 7 Mayıs’ta, rövanşlar ise 14 Mayıs’ta. Final 27 Mayıs’ta Polonya’nın başkenti Varşova’daki Ulusal Stadyum’da yapılacak. 

 

Bu arada Galatasaray'da Semih ile Melo’nun durumu belirsizliğini koruyor. Hamzaoğlu’nun Gaziantepspor karşısında iki oyundan yararlanmak istediği ancak hem Semih’in hem de Melo’nun yüzde yüz hazır duruma gelmediği için endişeleri bulunduğu bildirildi. Hamzaoğlu’nun sağlık heyetiyle görüşüp son kararını vereceği kaydedildi.