Süper Lig Puan Durumu 2015, süper lig1. hafta puan durumu nasıl, işte puan durumunda sonuçlar4 büyüklerden Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzon 3 puan alırken Galatasaray 1 puan ile ayrıldı. Süper Lig ilk hafta mücadeleri bugün oynanacak Gençlerbirliği Rizespor mücadelesi ile son bulacak. Lig de oynanan maçlar arasın da en fazla gol Beşiktaş Mersin İdman Yurdu arasında oynanan maçta Beşiktaş’ın 5 golüne 2 golle cevap veren Mersin idmanyurdu maçı oldu. Süper Lig de oynanan maçlar arasın da 3 maç berabere bitti. En çok golü Beşiktaş atarken en fazla golü Mersin İdman Yudu yedi.
SÜPER LİG OYNANAN MAÇLAR
Süper Lig de ilk oynanan maç Fenerbahçe Eskişehirspor maçıdır. Fenerbahçe kendi evinde rakibi olan Eskişehirspor’u Sow ve Fernandao’nun golleri ile 2 0 mağlup etti. Lig de ilk kırmızı kartı Eskişehirspor gördü. Süper Lig de en çok gol atılan maç Beşitaş 5 Eskişehir 2 biten maç oldu. Yeni transferlerden Kamerunlu yildiz Samuel Eto 2 gol birden atarken Lukas Podolski bir gol attı. Fenerbahçe de Fernandao gol atarken dünya yildizi olan Van Persie ve Luis Nani gol atamadı. Süper Lig oynanan maçlar da toplamda 3 maç berabere bitti.

SÜPER LİG PUAN DURUMU

1 Hafta oynanan maçlar sonucunda Süper Lig birincisi İstanbul Ekibi Beşiktaş oldu. Mersin İdman Yurdunu 5-2 yenerek artı 3 averajla lig de birinci. Kendisiyle aynı averajda olan Kasımpaşa ise lig de 2. Sırada Lig’in sıralamada 3. Takımı ise Lig’in ilk maçını oynayan Fenerbahçe oldu. Süper Lig Sıralaması şöyle : 1 Beşiktaş, 2 Kasımpaş, 3 Fenerbahçe,4 Antalya,5 Trabzon, 6 Galatasaray, 7 Sivas Spor, 8 Akhisar, 9 Kayseri, 10 Osmanlı, 11 Konya Spor, 12 Çaykur Rize, 13 Gençlerbirliği, 14 Başakşehir, 15 Bursaspor, 16 Eskişehirspor, 17 Mersin İdman Yurdu, 18 Gazi Antep Spor oldu. Süper Lig oynanan maçlar sonucu Süper lig puan durumu böyle sonuçlandı.

SÜPER LİG FİKSTÜR

Bu hafta Süper Lig Fikstür proğramı bugün oynanacak Gençlerbirliği Çaykur Rize maçından sonra Süper Lig Fikstür proğramı bitmiş olacak. Bu hafta toplam da oynanan maçlarda 24 gol atıldı. 3 maç ise de berabere bitti. Tüm maçlarda gol gelmiştir.

Önümüzde ki hafta Süper Lig Fikstür maçları şöyle olacaktır :

Kasımpaşa - Başakşehir

Beşiktaş - Trabzonspor

Kayserispor - Konyaspor

Akhisar - Mersin İdman Yurdu

Bursaspor - Gaziantepspor

Eskişehirspor - Sivasspor

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe

Kayseri Spor – Trabzon

Osmanlıspor - Galatasaray