PTT 1. Lig’de Antalyaspor’u yenerek Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Osmanlıspor, Esenboğa Havaalanı’nda taraftarlarca şampiyon tezahüratlarıyla karşılandı.

Antalyaspor'u deplasmanda 4-3 yenen Osmanlıspor, ligde bitime 1 hafta kala Spor Toto Süper Lig’e çıkmayı garantiledi. Maçın ardından geceyi Antalya’da geçiren kafile öğlen saatlerinde Esenboğa Havalananına indi. Kafilede teknik ekip, yöneticiler ve futbolcuların yanı sıra Osmanlıspor kurucularından Ahmet Gökçek de yer aldı. Takım, iç hatlar çıkışında görüldüğü anda ise taraftarlar kafileye şampiyon tezahüratlarıyla tempo tuttu.

Havaalanı çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ahmet Gökçek, Süper Lig'e çıkmayı hak ettiklerini söyledi. Gökçek, "Uzun süredir mücadele ettiğimiz Süper Lig yarışında Allah’a hamd olsun, dün ödülümüzü aldık, Süper Lig’e çıktık. Hak ettiğimiz bir şampiyonluktu. 2009 yılında haksız bir kararla Ankaraspor ligden düşürülmüştü. O dönemden bu yana tekrar lige dönmek için ciddi bir efor sarfettik. Bütün futbolcuların alınlarından öpüyorum vermiş oldukları mücadeleden dolayı. Teknik direktörümüze, teknik heyetimize, yöneticilerimize tek tek teşekkür ediyorum. Osmanlıspor adıyla birlikte üstümüze büyük bir yük bindi. Osmanlı ismiyle kurulur kurulmaz çıkması bizim için ayrı bir önem kazandı. İnşallah Süper Lig'de de ayağımıza sağlam yere basarak Osmanlıspor’u hak ettiği yere getireceğiz. Bildiğim kadarıyla ciddi bir konvoy bizi bekliyor havaalanı çıkışında. Onlarla beraber tesisimize kadar gideceğiz. Esas kutlamamızı Bucaspor maçında yapacağız. Süper Lig’de de Osmanlıspor’un hedefi üst sıralar olacak. Çünkü bizim esas hedefimiz Avrupa’da yer almak.” ifadelerini kullandı.
    Havaalanı çıkışında bekleyen taraftarların oluşturduğu konvoy meşalelerle takım otobüsüne, tesislere kadar eslik etti.