Galatasaray'ın Avusturya takımlarından Josko Ried ile yaptığı maçta sakatlanan Serca Yıldırım, o anda bilinç kaybı yaşadığını açıkladı. Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım oyunda kaldığı süre içinde etkili olma gayreti gösterirken şansız bir sakatlıkla oyundan çıkarıldı. Peki Sercan Yıldırım'ın son durumu nasıl? İşte Galatasaraylı Sercan Yıldırım'ın son durumu bu haberimizde...

Kaleci Markus Schöller'in kontrolsüz müdahalesi ile sakatlanan Sercan Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, şu an gayet iyi olduğunu ancak düşme anından sonra geçici bir bilinç kaybı yaşadığını açıkladı. Sırtında biraz batma olduğunu söyleyen Sercan, doktorunun ilk müdahaleyi yaptığını ve gece boyunca detaylı kontroller yapılacağını açıkladı.

Maçı 2-0'dan 3-2 kazanmaları hakkında da açıklamada bulunan tecrübeli forvet, iyi mücadele ettiğini düşündüğünü ifade ederken, Galatasaray'da her zaman kazanma arzusunun olduğunu ifade etti. Uyum sürecini atlattıktan sonra daha da iyi olacağını belirten Sercan Yıldırım, Lionel Carole'nin güzel golü sonrasında da kendisini tebrik ettiğini söyledi.