Sezona, deplasmanda Bucaspor yenilgisiyle başlayan, sahasında Ankaraspor ile berabere kalan Kahramanmaraşspor, deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını, Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Besim Durmuş yönetiminde istasyon çalışmasıyla başlayan idman, pas çalışması ve kenar organizasyonlarıyla sona erdi. Kırmızı-beyazlı futbolcular, daha sonra çift kale maç yaparak günün çalışmalarını tamamladı.

Durmuş, antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor'un ligdeki 3-4 ciddi rakipten biri olduğunu belirterek, "Geçen hafta çok iyi mücadele ettik ama topun bizde kalması noktasında sorunlarımız oluştu. İnşallah bu mücadele ve yüksek temponun yanına topu da işin içine sokarak hem daha olumlu oynayacağız hem de az koşup ekonomik davranmak zorundayız. Üçüncü bölgede daha olumlu ataklar yapmak istiyoruz" dedi.

-"Hedef, keyif veren bir Kahramanmaraş takımı" 

Durmuş, seyredenlere keyif veren bir takım oluşturmak istediklerini belirtti.

Şanlıurfaspor maçında iyi mücadele ederek puan ya da puanlar almak istediklerini dile getiren Durmuş, "Bir şeyleri başarmadan hedef koymak çok akılcı bir şey değil. Biz sahada yapacağımızın en iyisini yapıp, gelişerek kendimizi hem de iyi futbol oynayarak göstermek istiyoruz. Takımlar toplanmadan iyi mücadele edip puan toplamak istiyoruz" diye konuştu.