Türkiye’nin eski gol krallarından Tanju Çolak, inşaat çalışmalarının sürdüğü Timsah Arena’yı gezdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Çolak, 45 bin kişilik modern stadyumun Bursa ve Bursalılar için gurur vesilesi olduğunu kaydetti.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye futbol tarihinde en çok gol atan ikinci futbolcu olan Tanju Çolak’a Timsah Arena’yı gezdirdi. Bursa’da bulunmaktan ve Bursaspor’un stadyumunu gezmekten keyif aldığını belirten eski milli futbolcu, Türkiye’de olduğu gibi yerelde de eserlerle tarih yazıldığını söyledi. 45 bin kişilik modern stadyum nedeniyle Başkan Altepe’ye saygı duyduğunu ve takdir ettiğini belirten Çolak, "Elinize emeğinize sağlık. Eserleriniz her geçen gün artıyor. Yapılan hizmetleri kabulleniyorum. Herkesin de kabul etmesi lazım. Bu eserler kolay meydana getirilmiyor. Bugüne kadar hiç olmamış şeyler yapılıyor. Sizleri tebrik ediyorum. Gururluyum."dedi.

     Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise Türkiye’nin marka değerlerinden Tanju Çolak’ı Büyükşehir Stadyumu’nda ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Timsah Arena’nın 185 bin metrekarelik kapalı inşaat alanıyla belediye tarihindeki en büyük yatırım olduğunu vurgulayan Başkan Altepe, şunları kaydetti: "Hedefimiz burayı bir an önce hizmete almak. İnşallah bu yaz açılışını gerçekleştireceğiz. Havaların düzelmesini ve montajların hızlanmasını bekliyoruz. Çünkü 10 derecenin üzerinde bir havada montaj yapabiliyoruz. Yarından itibaren havalar düzeliyor. Hızlı çalışmayla eksiklikleri gidermeyi ve burayı Bursaspor’un hizmetine sunmayı düşünüyoruz."