Bitlis’i Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Tatvan Gençlerbirliği Spor, ligin 16. haftasında sahasında konuk ettiği Kurtalan Spor’u 4 – 0 mağlup etti.

Tatvan Şehir Stadı'nda oynanan ve hakemliğini Furkan Karacaoğlu’nun yaptığı maça oldukça etkili başlayan Tatvan Gençlerbirliği, aradığı gölü 13. dakikada Güven Güneri ile buldu. İlk yarının son dakikalarına kadar etkili oyununu sürdürerek rakip kaleyi yoklayan Tatvan Gençlerbirliği, ilk yarıda başka gol bulamayınca devreyi de 1-0 önde kapadı.

Maçın ikinci yarısına da oldukça etkili başlayan Tatvan Gençlerbirliği, 60, 70 ve 74. dakikalarda Güven Güneri ile 3 gol daha bularak maçı 4-0 gibi net bir skorla kazanmayı başardı.

Bu yıl şampiyonluğa oynayan Tatvan Gençlerbirliği, aldığı 3 puanla 35 olan puanını 38’e yükselterek ligin 3. sırasındaki yerini korudu.

Tatvan Gençlerbirliği, ligin 17. haftasında ise 22 Şubat Pazar günü saat 12.30’da Diyarbakır 1968 Spor’a konuk olacak.

Öte yandan maçı izleyerek takıma destek olan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy da maçtan sonra sahaya inerek galibiyetten ve ortaya koydukları başarılı oyunlarından dolayı oyuncuları tebrik etti.

Tatvan Gençlerbirliği taraftarları ise takıma verdiği desteklerden dolayı Kaymakam Erkan ve Belediye Başkanı Fettah Aksoy’a takımın atkısını hediye ettiler.