Bitlis'in Tatvan ilçesindeki 30 sporcu, Muaythai Federasyonu tarafından 30 Ocak - 1 Şubat tarihleri arasında Van'da yapılacak Muaythai Bölge Şampiyonasına katılacaklar.

Düzenlenecek olan şampiyonaya 4'ü bayan toplam 30 sporcu ile gençler ve büyükler bay ve bayan olmak üzere 2 farklı kategoride katılacak olan Tatvanlı sporcular, şampiyona öncesi Tatvan Kapalı Spor Salonunda, Antrenörleri Ömer Uğur öncülüğünde çalışmalarına hız verdi.

Şampiyonadan dereceyle dönmeyi hedeflediklerini belirten Antrenör Ömer Uğur, "30 Ocak - 1 Şubat tarihleri arasında Van'da düzenlenecek olan Muaythai Bölge Şampiyonasına 4'ü bayan toplam 30 sporcu ile gençler ve büyükler bay ve bayan olmak üzere 2 farklı kategoride katılacağız. Şampiyonaya çok kısa bir süre kalmasına rağmen çalışmalarımız tam hız devam ediyor. En büyük hedefimiz bu şampiyonada gerek ilimizi ve gerekse ilçemizi en iyi şekilde temsil edip, Türkiye Şampiyonasına kalmaktır. Tüm sporcularımızda zaten bunu gerçekleştirebilecek kabiliyetteler. İnşallah bir aksilik olmazsa şampiyonadan Tatvan'a büyük bir zaferle dönerek, ilçemize büyük bir gurur yaşatacağız." diye konuştu.