Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanlığı için adaylığını açıklayan Lutfi Arıboğan, basketbol ailesi ile buluşmalarına Samsun’da devam etti.

Arıboğan, ilk olarak SES Okulları Samsun 55 Yöneticisi Galip Asal ve Basketbol Koordinatörü Cantuğ Keskindemir ile bir araya geldiği görüşmede basketbolun sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Lutfi Arıboğan daha sonra Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile Canik Belediye Spor yöneticileri Ercan Bayrak ve Zafer Şimşek ile bir araya geldi. Canik Belediye Spor Kulübü başkanı ve yöneticileri Lutfi Arıboğan’a çalışmaları için başarılar dilerken, yeni dönemde Lutfi Arıboğan’ın kulüplerin daha katılımcı olacağı bir federasyon yönetimi söyleminden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Samsun’da temaslarına Samsunspor’a yaptığı nezaket ziyareti ile devam eden Arıboğan, bu ziyaretinde kulüp başkanı Erkut Tutu ve yöneticiler ile buluştu.

Lutfi Arıboğan Samsun’da geleceğin basketbolcuları ile de görüştü. Bu çerçevede Samsun Bahçeşehir Kolejleri’ni ziyaret eden Arıboğan’a, Bahçeşehir Kolejleri İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel ve okul yöneticileri eşlik etti. Genç sporcular ile bir süre sohbet eden Arıboğan, başarı dileklerini iletti.