Tekirdağspor yeni sezon hazırlıkları başlayarak, altyapı seçmelerinden 4 futbolcu olmak üzere, 8 oyuncuyu kadrosuna kattı.
Yeni kadrosunu oluşturmak için seferber olan Başkan Aydoğdu ve yönetici kadrosu 4 tecrübeli futbolcuyu kadrosuna alırken, birde iç transferle yeni sezon hazırlıklarına start vermişti.
Bugün de transfer atağını gerçekleştiren Başkan Mustafa Aydoğdu ve ekibi, Gazi Osman Paşa’dan Tayfun Karadağ, Bayburtspor’dan Akın Köroğlu, Zonguldak Kömürspor’dan Hasan Can Özkan ve geçen sene kadrosun da olan ve yolları ayrılan Rıza Şen ile tekrar sözleşme imzalayarak, imza töreni gerçekleştirdi.
Ayrıca bugün yapılan altyapı seçmelerinde ise teknik kadronun beğenisini kazanan 4 genç oyuncuya alarak, bu futbolcuları profesyonelliğe adım attıracak.
Golcü arayışına devam eden Tekirdağspor’un en geç önümüzdeki haftaya kadar listesinde olan futbolcularla diyalog halinde bulunduklarını belirten Başkan Mustafa Aydoğdu, takımı uçuracak forvetin imza atmasının an meselesi olduğunu söyledi. Aydoğdu, ’’Öncelikli sorunumuz finansal yönden kısıtlı imkanlarla mücadele etmemiz. Ancak her şeye rağmen şahsım adına başkan olarak ben ve yönetici arkadaşlarımızın fedakarlıkları ile bazı sıkıntıları lokal tedbirlerle de olsa aşmaya gayret ediyoruz. Bu süreçte önemli oyuncularla anlaşarak, sözleşme imzaladık. Teknik direktörümüzün yönetimimize sunduğu transfer listesi doğrultusunda eksik bölgelere oyuncu transferlerimizi tamamlayarak takımımızı ilk hazırlık kampına kadar hazır duruma getireceğimize inanıyoruz” dedi.