Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, 2-0 mağlup oldukları Şanlıurfaspor maçına ilişkin, "Maçın genelinde bizim hakimiyetimiz vardı" dedi.

Şerit, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Şanlıurfaspor karşısına galibiyet için çıktıklarını belirtti.

Karşılaşmadan hak etmedikleri bir sonuçla ayrıldıklarını ifade eden Şerit, şunları kaydetti:

"Maçın genelinde bizim hakimiyetimiz vardı. İlk ve ardından gelen ikinci golün ardından bizim için çok değerli olan 3 puan rakibimizin hanesine yazıldı. Maçın kırılma anı ise aleyhimize kalkan ofsayt bayrağıdır. Pozisyonun incelemesini istiyoruz. Eğere pozisyonda ofsayt yok ise kazanılacak penaltı bize ayrı bir güç katacaktı. Belki de maçı kazanmamıza vesile olacaktı."

Futbolculardan Ümit Karaal ise kazanmak istedikleri bir maça çıktıklarını belirterek, "Kendi sahamızda oynadığımız bu maçta iyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. Ama şansız goller yedik" dedi.

- Şanlıurfaspor cephesi

Şanlıurfa Teknik Direktörü Reha Kapsal da önemli bir 3 puanı aldıklarını söyledi.

Oyuncularının gösterdiği mücadele ve azimden son derece memnun olduğunu ifade eden Kapsal, "Alfred Sankoh'un sakatlanmasının ardından yüzde 60'ı yeni oyunculardan kurulu bir takımla sahadaydık. 1 haftadır bizimle olan oyuncularımız var. Oyuncu değişiklikleriyle bu yüzde 70'lere çıktı. Yeni oyuncularımızla takım olma adına çok önemli işler yaptık. Bu maç burada bitti. Önümüzdeki hafta İstanbul Büyükşehir maçı var. Tek düşüncemiz önümüzdeki hafta kendi evimizde oynayacağımız maçtan da 3 puan almak istiyoruz" diye konuştu.

Ercan Yazıcı ise Kahramanmaraşspor karşısında iyi bir oyun sergilediklerini ve galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını kaydetti.