Hiçbir şekilde teslim olmayan ve mağlubiyeti kabul etmeyen bir topluluk olduklarını belirten Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, kalite olarak bakıldığında bireysel anlamda kendilerinden çok daha iyi oyunculara sahip olan bir takımı yendiklerini söyledi.
PTT 1. Lig’in Play-off yarı final mücadelesinin ilk turunda Elazığspor, sahasında Adana Demirspor’u 3-2 mağlup etti. Maçının ardından Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Bütün olumsuzluklara rağmen oyuncularının müthiş bir mücadele örneği gösterdiklerini vurgulayan Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, “Biz bütün hafta boyunca teknik ve taktik çalışırken Tom’u da dahil ettik. Ne hikmetse maça 24 saat kala bize bir haber geliyor ki Tom’un maç cezası yürürlüğe girmiş. Ben geldiğimden beri çok onurlu arkadaşlarımız olduğunu söylüyorum. Hiç bir şekilde teslim olmayan, mağlubiyeti kabul etmeyen bir topluluğuz biz. Kalite olarak baktığınızda bireysel anlamda karşımızda bizden çok daha iyi oyunculara sahip olan bir takımı yendik. Bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ama bazı yerler bu kulübü sahipsiz zannediyor. Bu kulüp sahipsiz değil, sahipsiz de kalmayacak. Başımızda başkanımız, yönetimimiz yoksa bizim halkımız var. Herkes bu emeğe saygı duymak zorunda. Bu arkadaşlar onca zorluklara rağmen buraya geldikleri için takdir etmek zorundalar” dedi.
Saha içerisinde maçın atmosferinden dolayı Barış Şimşek ile bir iki diyaloğu olduğunu ve kendisinden özür dileyen Temizkanoğlu, “Bana da yakışmayacak şekilde davrandım. Maçın gerginliğinden dolayı kendimizi biraz kaptırdık. Fakat 4. hakem 12. dakikadan itibaren bizleri dışarı atmakla tehdit etti. Diğer taraftan Adana Demirspor’un hocası Yılmaz Vural, benim de hocamdır, saygı da duyarım. Ama ona bir şey anlatırken de sarılıyor. Bunu kimse gözardı edemez. Eğer Yılmaz hoca, hocaysa bizde hocayız. Benim yardımcımı dışarı atarken ben yanındaydım ’otur’ dedi. Benim yardımcım da sadece ’benimle muhatap olma’ dedi, bu kadar. Maç sonunda bizim bir personelimize saha içerisinde ağza alınmayacak sözler söylüyor. Biz futbol oynamaya çalışıyoruz. Senin ortalığı sakinleştirmen gerekirken kalkıp tehdit ediyorsun. Şimdi raporlarında ne yazacaklar bilmiyorum. Belki bana da bir ceza gelebilir. Bu iş bu kadar basit olmamalı. Orada sahada emek veren çocuklar var” diye konuştu.