Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, “Bugün çok etkileyici bir gün. Burası sadece benim değil Türkiye’de futbol oynayan herkesin hatırası olan çok önemli bir stat. Bu stadın Beşiktaş’ın olması hoş durdu, anlamlı oldu” dedi.
Vodafone Arena’nın açılışına katılan Fatih Terim, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Deneyimli çalıştırıcı, “Hayırlı olsun Beşiktaş’a. Çok yakıştı çok da güzel oldu. İnşaat aşamasında da Sayın Fikret Orman ile de gezmiştik burayı. Bugün çok etkileyici bir gün. Burası sadece benim değil Türkiye’de futbol oynayan herkesin hatırası olan çok önemli bir stat. Bunun Beşiktaş’ın olması hoş durdu, anlamlı oldu. Beşiktaş’a yakıştı. Dış görünüşü de içi de çok etkileyici. Bundan etkilenmemek mümkün değil. Ben de lazım olacak yerleri tek tek gezdim. Yedek kulübesi, saha ve birazcık da soyunma odasına bakma fırsatım oldu. Her şeyiyle çok güzel. Umarım Beşiktaş burada çok mutlu olur. Seyircisiyle, yöneticisiyle oyuncularıyla. İnşallah burada çok güzel günler geçirir” ifadelerini kullandı.
Eski İnönü’de çok milli maç oynadığını hatırlatan Terim, “3 büyükler de burada oynadı beraber ve hatta milli takımla birlikte de burada birçok maç yaptık. Burada yeniden milli maç oynamak çok keyifli olacak. Hem o günleri anacağız hem de böyle bir statta, bu atmosfer içerisinde rakiplerin de Allah yardımcısı olsun. Bunu hem Beşiktaş’ın buradaki maçları hem Avrupa maçları hem de milli maçlar için diyebiliriz” diyerek sözlerini sonlandırdı.