Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, A Milli Futbol Takımı'nın, 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu'nda yarın Kazakistan ile yapacağı maçı izlemek için bu ülkeye gitti. Yıldırım Demirören, millilerin son iki maçtır çıkış yakaladığını belirterek, Türkiye’ye mutlu şekilde dönmek istediklerini söyledi.

Atatürk Havaalanı’nda hareket öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Yıldırım Demirören, "Kazanmak için gidiyoruz. Bu maçtan alınacak kötü bir netice bu turnuvadaki şansımızı tamamen bitirecek gibi gözüküyor. Tahmin ediyorum ki hocamız da futbolcular da bunun bilincinde. Son iki maçtır çıkış yakaladık. Bunun devamını diliyoruz ve Türkiye'ye mutlu bir şekilde dönmek istiyoruz." dedi.

"HERKES İSTİKRARDAN YANA"

Haziran ayının son haftasında gerçekleştirilecek TFF Olağan Seçimli Genel Kurul’la ilgili soruları da cevaplayan Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı’nın destek açıklamasını da değerlendirdi.

Yapılacak seçimin hayırlı olmasını dileyen Yıldırım Demirören, şöyle devam etti: "Kulüpler Birliği Vakfı’na PTT 1. Lig kulüplerine amatör kulüplerimize bize destek verenlere teşekkür ediyorum. Büyük bir destek var, herkes istikrardan yana. İnşallah bu böyle devam eder ama sonuçta bir seçimdir sonuna kadar da çalışmaya devam edeceğim."

"OSMANLISPOR DA DESTEĞİNİ AÇIKLADI"

Galatasaray’ın eski başkanı Duygun Yarsuvat’ın aday olmasıyla ilgili de Demirören, "Müracatlarını herkes yapabilir. Hayırlı olsun. Her kulüp kendi adayını belirleyecek. Ona göre oy verecek. Osmanlıspor da toplantıya katılmamış ve çekimser olarak söylenmişti. Onlar da açıkladı bizi desteklediklerini, iki haftalık bir süre var, hayırlısı olsun." ifadelerini kullandı.