Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Kulüpler Birliği Vakfı yarın bir araya gelecek. TFF'nin Beykoz-Riva'da yer alan idari merkezinde yapılacak toplantı saat 11.00'de başlayacak. Toplantı sonrası bir basın açıklaması yapılacak.

Toplantıya TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Kulüpler Birliği'ne üye kulüplerin başkan ve temsilcileri katılacak.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Kulüpler Birliği Vakfı üyeleri biraraya gelerek yayın ihalesini vakfın yapması konusunda görüşmeler yapmış ve Süper Lig A.Ş'nin kurulması, gerekli yasal işlemlerin yapılması kararı alınmıştı. Başkan Göksel Gümüşdağ da TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeliri ile ardından da Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'la bir araya gelerek bu konuyu görüşeceklerini belirtmişti.

TFF İLE TOGEM-DER ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANACAK

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu ile TOGEM-DER (Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği) arasında yarın bir protokol imzalanacak. Protokol kapsamında Aksaray ve Eskişehir'de yapılacak iki anaokulu ve mini sahalar TFF'nin katkılarıyla inşa edilecek.

Hafif zihinsel engelli çocukların erken yaşta eğitim ile hayata adapte edilmesinin amaçlandığı projenin imza törenine TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile TOGEM-DER Başkanı Saadet Gülbaran katılacak.

TFF'nin Beykoz-Riva'da yer alan idari merkezinde yapılacak tören saat 13.30'da başlayacak.