Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Alanya Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen TFF Plaj Futbol Ligi finallerinde şampiyon ARMH Antalyaspor oldu.

Final ve üçüncülük maçlarının oynandığı son günde ilk karşılaşma Gevaşspor ve Arsuz Belediye FC takımları arasında yapıldı. Arsuz Belediye FC - Gevaşspor mücadelesinin normal süresi 7-7 bitti. Uzatmalarda Arsuz Belediye FC rakibini 8-7 yenerek turnuvada üçüncülüğü elde etti. Final maçında ise ARMH Antalyaspor ile Karataş Belediyespor karşı karşıya geldi. Mücadelenin normal süresi 4-4 sonra erdi. Uzatmalar da 5-5 berabere tamamlandı. Penaltı atışları sonucunda ARMH Antalyaspor, Karataş Belediyespor'u 8-7 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Finallerin gol kralı Gevaşspor'dan Yunus Çiftçi oldu. Turnuvanın en iyi kalecisi Karataş Belediyesi'nden Umut Kumlu, en değerli oyuncusu ise ARMH Antalyaspor'dan Seyit Ahmet Süer seçildi. Turnuvanın fair play ödülünü Gevaşspor takımı aldı.

Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını; Alanya Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Türkiye Futbol Federasyonu Gelişim Ligleri Müdürü Erden Or, Plaj Futbolu Milli Takım Teknik Direktörü Adil Müftüoğlu, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak verdi.