Türkiye Futbol Federasyonu'nun bilgi bankasında yer alan Galatasaray sayfasında, 'Başkan' bölümündeki boşluk kafaları karıştırdı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun bilgi bankasında yer alan Galatasaray sayfasında, 'Başkan' bölümündeki boşluk dikkat çekiyor. İlk etapta bunun fazla bir anlam ifade etmediği düşünülse de diğer tüm kulüplerin 'Başkan' bölümünde şimdiki kulüp başkanlarının isimleri yazılırken, sarı kırmızılı kulübün 'Başkan' bölümünde isim bulunmaması farklı tartışmalara yol açtı.

Bilindiği üzere Galatasaray'da Ünal Aysal'ın istifasının ardından yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da Alp Yalman ile Duygun Yarsuvat yarışmış ve Yarsuvat başkan seçilmişti. Mayıs 2015'te yapılacak Olağan Genel Kurul'a kadar başkan seçildiğini her fırsatta dile getiren Duygun Yarsuvat'ın TFF'nin resmi internet sitesindeki Galatasaray sayfasında bulunan 'Başkan' bölümünde isminin yazmaması yadırgandı.

Camiada bu şaşkınlıkla karşılanırken, maraton.com'da yer alan haberde ise şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye Futbol Federasyonu'nun bilgi bankasında yer alan Galatasaray sayfasında, 'Başkan' bölümündeki boşluk dikkat çekiyor. İlk etapta bunun fazla bir anlam ifade etmediği düşünülse de, sarı kırmızılılardaki paralel başkanlığın ne kadar derinleştiği gözler önüne serildi. Çünkü Galatasaray Sportif A.Ş’nin Başkanı Hamdi Yasaman olarak görülüyor ve federasyonda da tescilli olan, Sportif A.Ş. Bundan dolayı TFF'ye resmi bilgilendirme yapıldığında, 'Başkan' sıfatını Hamdi Yasaman taşıyor. Kulübün bu nedenle bilgilendirme ekranına kimin isminin yazılacağı konusunda ikilem yaşadığı, bunun sonrasında da 'Başkan' hanesinin kulüp tarafından boş bırakıldığı dikkat çekti."