Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair Play Kervanı yaz programını Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde yapılan oturum ile noktaladı.

2014 yılında başlayan ve ilk yılı 7 üniversiteyi ziyaretle tamamlanan TMOK Fair Play Kervanı 2015 programına alınan 10 üniversitenin dördüncüsü olan Denizli Pamukkale Üniversitesi ziyareti ile toplam 11nci üniversite ziyaretini yaparak yaz programını tamamlandı.

Kervan ilk olarak Pamukkale Üniversitesinin rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcıyı, Spor Bilimleri Fakültesi dekanı Prof. Dr. Ömer Levent Tuncay’la birlikte makamında ziyaret ederek Fair Play anı şiltini sundu, sonra rektörle birlikte yerel basının katıldığı bir basın toplantısı düzenledi. Kervanın hedefi ve çalışması hakkında bilgi verildi.

Kervanda yer alan Erdoğan Arıpınar, Murat Özbay, Teoman Güray, Semra Demirel, Remzi Yılmaz, Avni Erboy, Sevim Güllü daha sonra Spor Bilimleri Fakültesine geçerek aralarında TMOK, Fair Play ve sponsorların yer aldığı Dünya Fair Play Karikatür sergisini kurdele keserek törenle açtılar.

Bu arada başta Rektör Hüseyin Bağcı olmak üzere Dekan Ömer Levent Tunca’ya, Fakülte Sekreteri Muammer Güngör Erdoğan’a, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatma Ünver Koçak’a ve panelin Modüratörü Dr. Elif Bozyiğit’e Fair Play Hizmet madalyaları takıldı.

Fakültenin konferans salonundaki panel Dekan Prof. Dr. Ömer Levent Tuncay’ın konuşması ile başladı. İki saat süren panelde Fair Play Kervanı'nın ziyaretlerinin yer alığı power point gösterisi de izlendi. İzleyicilerin soruları cevaplandırıldı. Panel sonunda Dekan Tuncay ve ekibi TMOK Fair Play Kervanı'nın 11nci üniversite ziyareti onuruna üzerinde 11 mum olan bir pastayı alkışlarla kesip kervanı uğurladılar.

TMOK Fair Play Kervanı 2015 sonbahar programına Ekim ayında başlayacak yılsonuna kadar 6 üniversiteyi ziyaret edecek.