Toki Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi, Beden Eğitimi Öğretmeni Dursun Küçükalkan'la başarıdan başarıya koşuyor.

Beden Eğitimi Öğretmeni Dursun Küçükalkan'ın çalıştırdığı Futsal Takımı geçtiğimiz günlerde İl birincisi olan ve şehrimizi Bölgede temsil etmeye hak kazanan Toki Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi, bu gün yapılan Liseler Arası Voleybol Turnuvası'nda da Göksun Anadolu Öğretmen Lisesi'ni 3-0 yenerek il birincisi oldu.

Toki Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi'ne geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalarla göz dolduran ve çeşitli branşlarda oluşturduğu takımlarla umut veren Dursun Küçükalkan böylece aynı hafta içerisinde iki farklı branşta il birincisi olarak büyük bir başarıya daha imza atmış oldu.

Toki Duran Karabuğaş Lisesi'nde iyi bir ekip olan Beden Eğitimi Öğretmenleri Dursun Küçğükalkan, Metin Otlu ve Mehmet Ballı her maça birlikte giderek takımın moral motivasyonuna büyük katkıda bulundular. Dursun Küçükalkan "Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Metin Otlu ve Mehmet Ballı ile iyi bir ekip olduk. Birlikte çalışıyoruz. Bu şekilde çalıştığımız sürece daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum" dedi. 

Bu gün yapılan final müsabakalarda Liseler Arası Erkekler Voleybol Turnuvası'nda birinciliği Toki Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi alırken, çok büyük mücadele vererek finale kadar yükselen Göksun Anadolu Öğretmen Lisesi ise ikinci oldu.

Liseler Arası Kızlar Voleybol Turnuvası'nda ise Kahramanmaraş Spor Lisesi birinci, Öğretmenler Lisesi ise ikinci oldu.

Toki Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi  ve Kahramanmaraş Spor Lisesi şehrimizi bölgede temsil edecek.