Kahramanmaraş Osman Sayın Kapalı Spor Salonunda yapılan liseler arası Futsal Turnuvasının şampiyonu Toki Duran Karabuğaş Lisesi oldu.

 Toki Duran Karabuğaş Lisesi final maçında Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi ile karşı karşıya geldi. 

Henüz karşılaşmanın başında ilk golü bulan  Toki Duran Karabuğaş Lisesi ilk yarı bitmeden 2 gol daha buldu ve ilk yarıyı 3-0 la tamamladı. İkinci yarıda kendini biraz toparlayan Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi skoru 3-2 ye getirse de maçı çeviremedi ve  Toki Duran Karabuğaş Lisesi bulduğu gollerle maçı 6-2 bitirdi. Turnuvada, Toki Duran Karabuğaş birinci olurken, Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi ikinci, Fatih Anadolu Lisesi üçüncü ve Ticaret Meslek Lisesi dördüncülüğü kazandı.

Böylece final maçında Erdem Bayazıt Anadolu Lisesini 6-2 lik skorla deviren  Toki Duran Karabuğaş Lisesi il birinciliğini kazanarak  bölgede Kahramanmaraş'ı temsil etme hakkı kazandı.

Atandığı günden bu yana yaptığı başarılı çalışmalarla tanınan ve okulun başarı çıtasını yükselten  Toki Duran Karabuğaş Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Dursun Küçükalkan hedeflerinin bölgede de şampiyon olarak Türkiye Finallerine kalmak olduğunu söyledi.