HABER46 ÖZEL HABER - Beşiktaş'ın bugünkü idmanında gerginlik yaşayan Tolgay Arslan ve Olcay Şahan idman bitiminde barışırken, Tolgay yaşanan kavga anı ve gerilim hakkında ve sonrası için açıklamalarda bulundu. Instagram hesabından açıklama yapan Tolgay Arslan, "Olcay abi seni çok seviyorum ve çok saygı duyuyorum" ifadelerini kullandı.

"Olcay abi seni çok seviyorum ve çok saygı duyuyorum. Seni asla bilerek kıracak bir şey yapmam" ifadesini paylaşan Tolgay Arslan, Olcay Şahan ile çekilmiş fotoğrafını paylaşarak altına, "Şampiyonluk için yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Bugünkü idmanda Olcay abi ile yaşadığımız olay kesinlikle görüldüğü gibi büyütülecek bir olay değildir. Olcay abi seni çok seviyorum ve çok saygı duyuyorum. Seni asla bilerek kıracak bir şey yapmam. Şampiyonluk yolunda kritik haftalara girilirken ikimizde çok hırslıyız. Zaten kupayı kazanmak içinde böyle olmamız gerekiyor" diye yazdı.

Olcay Şahan'ın ise kendisine gergin hareketlerde bulunan Tolgay'ın üzerine gitmediği ve tesislerde büyütülecek bir durum olmadığı yönünde açıklamalarda bulunduğu öne sürüldü.