Bursaspor’un tecrübeli defans oyuncusu Tomas Sivak, “İyi bir takımımız var, bireysel kalitemizi takım oyununda da gösterdiğimiz takdirde sonuçlar gelecektir.” dedi.

Başarılı savunma oyuncusu, yeşil-beyazlı takımın yayın organlarında yer alan açıklamasında yeni sezonu değerlendirdi. Takımda arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu belirten Sivok, “Zorlu bir sezon başı geçiriyoruz. Takım içerisinde büyük bir değişim var. Gelen oyuncular var, giden oyuncular var. Fakat bu değişim henüz tamamlanamadı kadro son halini almadı. Hala gelmesi gündemde olan oyuncular var. Bu durumun teknik direktörümüz içinde zor olduğunu düşünüyorum. Biz elimizden geleni yapıyoruz, elimizden geldiğince iyi hazırlanmaya çalışıyoruz. Takımımızda arkadaşlık üst düzeyde, iyi bir takımdaşlık var aramızda, yeni arkadaşlarımızın da aramıza katılmasıyla mutlaka iyi sonuçlar gelecektir.” diye konuştu.

“SAVUNMADA UYUM HAKKINDA YORUM YAPMAK İÇİN ERKEN”

Defanstaki uyum hakkında konuşan Sivok, şunları ifade etti:
“Savunmadaki uyumumuz hakkında yorum yapmak için erken olduğunu düşünüyorum. Fakat elimizden geldiği kadar birbirimizi tanımaya çalışıyoruz birbirimize uyum gösterip hatasız oynamaya çalışıyoruz. Maalesef son iki maçta kalemizde gol gördük, gönül isterdi ki bu müsabakalardan gol yemeden ayrılalım. Nasıl bir forvet oyuncusu gol atmak istiyorsa biz savunmacılar da maçları gol yemeden tamamlamak isteriz.”

“BİREYSEL KALİTEMİZİ TAKIM OYUNUNDA GÖSTERMELİYİZ”

Takıma yeni katılan transferler ile ilgili yorum yapan tecrübeli oyuncu, şöyle devam etti: “Aramıza yeni gelen arkadaşlarımız çok kaliteli, antrenmanda herkes kalitesini gösterme fırsatı buluyor, eğer birlik olursak bunu maçlarda da gösterme fırsatı bulacağımıza inanıyorum. Gelen arkadaşlarımızın da takıma adapte olmaları için belli bir süre geçirmeleri gerekecek. Bir anda gelir gelmez takımın liderliğini veya skor yükünü almaları mümkün değil. Bizde onlara elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. Dany ve ben bu konuda onlara göre biraz daha avantajlıyız. Biz uzun yıllar Türkiye’de forma giydik. Uyum sorunumuz onlara göre daha az. İyi bir takımımız var, bireysel kalitemizi takım oyununda da gösterdiğimiz takdirde sonuçlar gelecektir.”