Süper Lig'in zirve mücadelesi veren ekiplerinden Beşiktaş'ta 2-0 kazanılan Trabzonspor maçının sevinci yaşanırken, bir sevindirici haber de Tomas Sivok'tan geldi.

Trabzonspor maçının 74. dakikasında girdiği bir ikili mücadelede sakatlanark yerini Atınç Nukan'a bırakan Tomas Sivok'un sakatlığında korkulanın olmadığı açıklandı. Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Trabzonspor mücadelesinin ikinci devresinde sakatlık geçiren Tomas Sivok, ambulansla hastaneye götürüldü." denilirken, sağlık durumuyla ilgili olarak ise "Sivok'un çekilen tomografisi sonucunda yüzünde kırık tespit edilmedi. Sivok'un sol el baş parmağında ise kırık tespit edildi." ifadelerine yer verildi.

DEMBA BA: BU SEZON UMARIM BİZİM İÇİN İYİ BİTECEK

Bu arada maçın ardından 2-0'lık zaferi değerlendiren siyah beyazlı oyunculardan Demba Ba, "Maça iyi başladık. İlk yarı iyiydik. Zor bir deplasman burası. Bütün halinde oynamaya çalıştık ve bunu başardık. Son maçlarda bütün halinde oynayamıyorduk. İyi bir rakibe karşı oynadık. Gol atmalıydık. Gerekeni yaptım. Sezon başından beri harika bir şekilde çalışıyoruz. Bu sezon nasıl biter bilmiyorum ama umarım iyi bitecek. Buraya kadar olağanüstü bir şekilde geldik. Attığım golde takım doğru işler yaparak topu bana ulaştırdı ve ben de golü attım. Gökhan Töre’yi bugünki oyunu ve asisti için tebrik ederim. Arkadaşlarım bana çok destek oluyorlar. Onların yardımıyla bitirici vuruşları yapıyorum. Yedek kalmam sürpriz olmadı. Yabancı sınırlaması nedeniyle hocamızın bir karar vermesi gerekiyordu ve ben yedek kaldım." diye konuştu.

Beşiktaş'ın genç oyuncularından Tolgay Arslan ise yaptığı açıklamada, "Arkadaşlarımı tebrik ediyorum, güzel bir galibiyet aldık. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İyi bir maç oynadık. Güzel bir galibiyet aldık. Çok kaliteli golcülere sahibiz. Demba Ba’yı tebrik ediyorum. Kenardan geldi ve savaşarak golünü attı. Bugün gol atmak istiyordum. Önemli olan üç puan. Ben bir takım oyuncusuyum." dedi.

JOSE SOSA: NE KADAR GÜÇLÜ OLDUĞUMUZU BİR KEZ DAHA GÖSTERDİK

Beşiktaş'ın zorlu Trabzon deplasmanından aldığı 2-0'lık galibiyette büyük rol oynayan Jose Sosa ise "Güzel bir maç oldu. Bütün bir hafta bu maça hazırlandık. Galibiyet almalıydık ve bunu başardık." diyerek, şunları söyledi:

"Takım olarak iyi oynadık. Kimin gol attığı önemli değil. Mustafa Pektemek ve Demba Ba adına gol attıkları için mutluyum. Ne kadar güçlü olduğumuzu bir kere daha gösterdik. Önümüzde birçok maç daha var. Maç maç bakıyoruz. Kararlılığımızı gösterdik. Sonuna kadar gitmeye çalışacağız."