Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, sahalarında ağırlayacakları Beşiktaş'tan 3 puan almanın, kendilerini daha da güçlendireceğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında kendi evinde Beşiktaş'la karşılaşacak olan Gaziantepspor'da moraller yerinde. Haftasonu Bursaspor karşısında 3 puan alan kırmızı siyahlı takım, Beşiktaş maçı öncesi de hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik Direktör Mutlu Topçu gözetimindeki antrenmanda pas ve taktik çalışması yapan futbolcular, taraftarına 3 puanı hediye eden taraf olmak istiyor. Maç öncesi basın mensuplarına değerlendirmede bulunan Topçu, “Bursa maçında çok iyi mücadele ettik. Çok önemli bir deplasmandan 3 puanla döndük. Bursaspor'un neden güçlü olduğunu ilerleyen haftalarda göreceksiniz. Şuanda tam hazır olmayabilirler ama çok güçlü bir takım. Dolayısıyla bizim özgüven anlamında bu maçtan 3 puan almamız çok önemliydi. Gelinen noktada şuan herkes daha özgüvenli. Beşiktaş maçına hazırlanıyoruz. Beşiktaş'ta da çok uzun dönemler oynadım. Nostalji olmasına rağmen, çok uzun yıllarım geçmesine rağmen bizim şuan rakibimiz. Dolayısıyla biz daha güçlenerek yola devam etmek istiyoruz. Beşiktaş'tan alacağımız 3 puan bizi çok daha güçlendirecektir.” ifadelerini kullandı.

Beşiktaşı'ın çok iyi bir takım olduğunu kaydeden Topçu, “Ofansif anlamda çok etkili bir takım. Ofansif anlamda etkili olmanın tabi dezavantajı var. Biz Beşiktaş'ın bu dezavantajından yararlanmak istiyoruz açıkçası. Biz de ona göre planlarımızı yaptık. İnşallah Cuma günü galip gelen taraf biz oluruz.” şeklinde konuştu.