Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, iç sahada oynadıkları iki maçta da golden sonra oyun disiplininden uzaklaşma sıkıntısı yaşadıklarını ifade ederek, bunun kendileri için büyük bir zaaf olduğunu söyledi.

Beşiktaş karşısında aldıkları 4 - 0'lık mağlubiyetin ardından basın toplantısında konuşan Topçu, Türkiye liglerinin en iyi ofansif güce sahip takımına karşı mücadele ettiklerini belirtti.

Beşiktaş'ın ilk 10 dakikaya çok iyi başladığını kaydeden Mutlu Topçu, bu periyotta kendilerinin biraz geriye yaslandığını vurguladı. Hücumlarının da tamamen kontraatak şeklinde gerçekleştiğini aktaran Topçu, yakaladıkları pozisyonların daha çok uzaktan şut şeklinde olduğunu söyledi. İkinci yarıda ise biraz daha farklı bir oyunun olduğunu belirten Mutlu Topçu, “Beşiktaş risk aldı, çift santroforla başladı. Bu açıkçası bizim işimize geldi. Orta sahayı biz aldık. Dolayısıyla daha rahat çıkmaya başladık. Daha önde karşılamaya başladık. Nitekim iyi bir pozisyon da bulduk. Ama tabi birkaç tane kırılma anı var. Bir tanesi Muhammed'in oyundan çıkışı. Bizim ofansif anlamda gücümüzü çok etkiledi. Fazla top tutamadık. Akabinde arka arkaya gelen duran topla goller yedik. Daha sonra içerde oynadığımız iki maçta da aynı sıkıntıyı çektik. Oyun disiplininden uzaklaşıyoruz. Bu bizim için büyük bir zaaf. Milli takım arasında bu zaaflarımızı konuşacağız, eksiklerimizi gidereceğiz, en iyi şekilde Akhisar maçına hazırlanacağız.” şeklinde konuştu.