Stat: Torku Konya Arena
Hakemler: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Aleks Taşçıoğlu
Torku Konyaspor: Kaya Tarakcı, Jagos Vukovic, Benjamin Fuchs, Ali Turan, Ali Çamdalı (Dk. 36 Kenan Özer), Uğur İnceman, Mehmet Güven, Djalma Campos, Ömer Ali Şahiner, Gabriel Torje, Dimitar Rangelov
Trabzonspor: Hakan Arıkan, Jose Bosingwa Da Silva, Uğur Demirok, Salih Dursun, Mustafa Akbaş, Fatih Atik, Carl Medjanı, Özer Hurmacı, Soner Aydoğdu, Deniz Yılmaz, Oscar Rene Cardozo Marin
Sarı kartlar: Dk. 36 Ali Turan (Torku Konyaspor), Dk. 36 Özer Hurmacı, Dk. 45+1 Fatih Atik (Trabzonspor)

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 26. hafta maçında Torku Konyaspor ile Trabzonspor arasındaki mücadelede iki takımın çabası da gol getirmeyince ilk yarı golsüz berabere sona erdi.

Haftaya 43 puanla giren Trabzonspor ile 31 puanla giren ev sahibi Torku Konyaspor arasında oynanan maçın ilk yarısının son dakikasında sarı kart gören Fatih Atik cezalı duruma düştü ve Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak olan Galatasaray maçında takımının formasını giyemeyecek.

Bu arada karşılaşmanın 32. dakikasında Salih Dursun ile Ali Çamdalı bir hava topunda kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonunda iki oyuncu da yerde kaldı. Ancak Torku Konyaspor'dan Ali Çamdalı'nın kaşında açılma olunca ve uzun süre yerde kalınca sedye ile kenara alındı ardından da ambulansla hastaneye kaldırıldı.

39. dakikada sol kanattan topla birlikte ceza sahasına giren Özer Hurmacı pasını Deniz Yılmaz'a verdi. Altıpasın biraz gerisinde topla buluşan Deniz, gelişine şutunu çekti, ancak bu zayıf vuruşta altıpas içerisinde bulunan Jagos Vukovic topu uzaklaştırdı.

45. dakikada Trabzonspor gole çok yaklaştı. Bu dakikada Özer Hurmacı'nın savunma arkasına attığı pasta topla buluşan Carl Medjani penaltı noktasının hafif sağında kaleci ile karşı karşıya kaldıktan sonra şutunu çekti, ancak top direğin hemen dibinden az farkla auta gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı da başladığı gibi golsüz berabere sona erdi.