Stat: Konya Torku Arena
Hakemler: Murat Özcan, Erdinç Sezertam, Cemal Bingül
Torku Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Mehmet Uslu, Ali Turan, Jagos Vukovic, Abdou Traore, Samuel Holmen, Ali Çamdalı, Ömer Ali Şahiner, Alban Meha, Rijad Bajic, Dimitar Rangelov
Gaziantepspor: Zydrunas Karcemarskas, Gbenga Arokoyo, Elyasa Süme, Mehmet Sedef, Muhammed Ildiz, Jucimar Lima Pacheco, Erdem Şen, Anton Putsila, Daniel Larsson, John Chibuike, Muhammet Demir
Gol: Dk. 39 Rijad Bajic (Torku Konyaspor)
Sarı kart: Dk. 21 Anton Putsila (Gaziantepspor)

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 8. hafta maçında Torku Konyaspor ile Gaziantepspor karşı karşıya gelirken, mücadelenin ilk yarısını ev sahibi Torku Konyaspor Rijad Bajic'in golüyle 1 - 0 önde tamamladı.

Zorlu 90 dakika öncesinde ev sahibi Torku Konyaspor'da Kaya Tarakçı ve İbrahim Sissoko sakatlıkları nedeniyle oynayamayacak. Konuk takım Gaziantepspor'da ise Ognjen Vranjes kırmızı kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemiyor.

3. dakikada gelişen Torku Konyaspor atağında Alban Meha kaleyi cephe noktadan gören yerden ceza sahası dışından vuruşunu yaptı, ancak top kaleci Zydrunas Karcemarskas'da kaldı.

4. dakikada ev sahibi Torku Konyaspor'dan Rijad Bajic ceza sahası altı pas üzerinde Alban Meha'nın indirdiği topa sert ve düzgün vurdu, ancak kaleci Zydrunas Karcemarskas topu son anda çıkardı ve meşin yuvarlağı kornere göndererek tehlikeyi uzaklaştırdı.

9. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazında topla buluşan Ömer Ali Şahiner, sağ ayağıyla çok sert bir şut çekti, yine Gaziantepspor kalecisi Zydrunas Karcemarskas bu şutu da kurtararak Torku Konyaspor'un öne geçmesini engelledi.

11. dakikada Elyasa Süme ceza sahası içerisinde topu uzaklaştırmak isterken top Samuel Holmen'de kaldı, bu oyuncunun ceza sahası içerisinden yaptığı vuruşta top kendi arkadaşı Dimitar Rangelov'a çarptı ve meşin yuvarlak kaleye gitmezken Torku Konyaspor bir golden oldu.

36. dakikada Muhammed Ildiz sağ kanattan ceza sahası içerisine ortasını yaptı, arka tarafta boş durumda olan Anton Putsila topu kontrol ediyor ve vuruşunu yapıyor, ancak kaleci Serkan Kırıntılı topu son anda çıkararak gole izin vermedi.

39. dakikada ev sahibi Torku Konyaspor öne geçti. Bu dakikada hızlı gelişen Torku Konyaspor atağında Abdou Traore topu hareketlenen Dimitar Rangelov'un önüne bıraktı, bu oyuncu da ceza sahası içerisine girdikten sonra boş durumda olan Rijad Bajic'e topu aktarırker, Rijad Bajic düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi: 1 - 0.

Karşılaşmanın ilk yarısının kalan bölümünde iki takımın çabası da gol getirmedi ve ilk yarıyı Torku Konyaspor 1 - 0 önde kapattı.