Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullararası güreş yarışmasına Toros Eğitim Kurumları damga vurdu. 15-16 yaş ve 17-18 yaş il birinciliklerinde Toroslu öğrenciler 2 altın, 7 gümüş ve 5 bronz olmak üzere toplam 14 madalya kazanarak şampiyon oldu.

Madalya kazanan öğrenciler, Antalya'yı 27 Şubat-1 Mart 2015 tarihlerinde yapılacak Türkiye grekoromen ve serbest güreş grup müsabakalarında temsil edecek.

Güreşçilerin geçen yıl da her iki kategoride şampiyon olduğunu belirten Okul Müdürü Abdurrahman Kıymaz, "Öğrencilerimiz, bu yıl okullararası güreş müsabakalarında 14 madalya alarak başarılarına devam ediyor." dedi. 27 Şubat-1 Mart 2015 tarihlerinde yapılacak grup güreş müsabakalarında da iddialı olduklarını ve yeni şampiyonluklar beklediklerini ifade eden Toros Akdeniz Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni ve güreş antrenörü İsmail Yiğitbaşı, hedefimiz öncelikle grup müsabakalarında Antalya’yı en iyi şekilde temsil ederek sonrasında Türkiye finallerinde şampiyon olmak." diye konuştu.

Grekoromen stilde 39-42 kilolgramda Mecit Berke Çakmak altın, 50 kilogramda Ömer Said Otlu gümüş, 46 kilogramda Mehmethan Orhan, 76 kilogramda Alihan Balım, 85-100 kilogramda Orhan Akyıldız ise bronz madalya kazandı. Serbest stilde de 76 kilogramda Ünal Karabacak altın, 63 kilogramda Süleyman Durmaz gümüş, 85 kilogamda Kürşad Kaan Mert ise bronz madalya kazandı.

Müsabakaların yaşandığı 17-18 yaş grekoromen güreş kategorisinde 50 kilogramda Ertuğrul Adaletli, 60 kilogramda Mehmet Furkan Sertbaş, 66 kilogramda Ertuğrul Burak Öpçin, 96 kilogramda Yavuz Taştan ve 120 kiolgramda Emre Durdaş gümüş madalya kazanırken 74 kilogramda Mustafa Sarı bronz madalyanın sahibi oldu.