Karsspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Yıldıray Eyüp Özdemir, Bal Ligi 2. Grup deplasmanda oynanan Torulspor karşılaşması öncesi ve maç sırasında takım futbolcularına, kulüp başkanına ve Kars Belediye Başkan yardımcılarına karşı yapılan küfürlü tezahüratı kınadı.

Karsspor yönetimi adına konuşan Özdemir, 26 Ocak Pazartesi günü oynan 15. hafta karşılaşmasında deplasmanda Torulspor’un konuğu olduklarını ancak hiç bir şekilde tasvip edilmeyecek küfürlü tezahüratla karşılaştıklarını söyledi.

90 dakika boyunca hiç durmadan devam eden küfürlü tezahüratta, 'vatan haini' gibi göz ardı edilemez söylemin ağızlara alınmasının Kars Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı'nı ve aynı zamanda kardeşi şehit olan yöneticilerini derinden üzdüğüne dikkat çeken Özdemir, "Bizlere PKK terör örgütü mensubu denmesi takımımızı ve bizleri manevi olarak etkilemiştir. Bu olaylar Torul emniyeti tarafından kameraya almıştır. Buradan talep edildiğinde alınacaktır. Mağduriyetimiz belgelenecektir." dedi.

'TORULSPOR TARAFTARI VE BAŞKANI HAKKINDA ŞİKAYETİMİZ VAR'

Karsspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Özdemir, Torulspor taraftarı ile birlikte takımın başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin maç öncesi ve sonrası sportmenliğe aykırı açıklamalar yaptıklarını belirterek, "Basın ve yayın organlarında ve internet sitelerinden spor ahlakına veya fair play anlayışına aykırı açıklamalarda bulunan, futbolun değerini düşüren, sporda şiddet veya düzensizliği teşvik eden, taraftar eylemlerine sebebiyet veren mahiyette beyanlarda bulunmuş olan Torulspor Başkanı ve yöneticileri hakkında şikâyetimiz vardır." ifadelerini kullandı.