Spor Toto Süper Lig’de Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, 165 gün sonra evinde berabere kaldı. İkinci kez bordo-mavili takımın başına gelen Hami Mandıralı ise çıktığı 10 maçta ilk beraberliğini aldı.
Spor Toto Süper Ligin 28. haftasında sahasında Medipol Başakşehir’i konuk eden Trabzonspor, 17. haftalık bir aradan sonra evinde berabere kaldı. Karadeniz ekibi sahasında son beraberliği ligin 10. haftasında olaylı Gaziantepspor maçında rakibiyle 2-2 berabere kaldığı müsabakada elde etmişti. Teknik Direktör Hami Mandıralı ise bordo-mavili takımın başına geldiği ikinci dönemde takımın başında çıktığı 10 maçta ilk beraberliğini aldı. Mandıralı, döneminde bordo-mavili takım oynadığı 10 lig maçında 4 galibiyet 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti. Attığı 9 gole karşılık kalesinde 12 gol gördü.
LİGİN EN AZ BERABERE KALAN ÜÇÜNCÜ TAKIMI
Spor Toto Süper Ligin 28. haftası itibariyle Trabzonspor, Bursaspor ve Beşiktaş’ın ardından ligin en az berabere kalan takımı oldu. Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Karadeniz ekibi, ligde oynadığı 28 maçta 11 galibiyet 4 beraberlik ve 13 mağlubiyet elde etti. Attığı 33 gole karşılık kalesinde 38 gol gördü. 37 puan toplayan Trabzonspor ligde 10. sırada yer alıyor. Bursaspor’un 2, bir maç eksiği bulunan Beşiktaş’ın ise 3 beraberliği bulunuyor.
TRABZONSPOR, 4 BERABERLİĞİN 3’ÜNÜ EVİNDE ALDI
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de elde ettiği 4 beraberliğin 3’nü kendi sahasında elde etti. Bordo-mavililer, 3. hafta sahasında konuk ettiği Akhisar Belediyespor ve 10. haftada ağırladığı Gaziantepspor ile 2-2’lik skorlar, son olarak Medipol Başakşehir karşısında da 1-1’lık beraberlik elde etti. Karadeniz ekibi deplasmanda ise ligin 17. haftasında oynadığı Kasımpaşa karşısında sahadan 1-1 eşitlikle ayrılmıştı.