Süper Lig'de geçen hafta Gaziantep deplasmanındaki 2 - 0 mağlubiyet ile morali bozulan Trabzonspor, ligin 25 haftasında yarın sahasında Akhisar Belediyespor’u ağırlayacak.

Saha sonuçları ve camianın yaşadığı dağınıklık nedeniyle zor bir sezon geçiren bordo mavililer, taraftarı önünde alacağı galibiyetle geçen haftaki yenilgiyi unutturmak istiyor.

Deplasmandaki kötü karnesine rağmen sahasında daha başarılı sonuçlar alan Trabzonspor, Akhisar Belediyespor karşısında da iç saha başarısına güveniyor. Bordo mavililer, bu sezon Avni Aker’de oynadığı maçlarda sadece Eskişehirspor’a kaybetti.

Zorlu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak Trabzonspor’da sakat ve cezalılar ile futbolcuların istikrarsız performansı can sıkıyor. Bordo mavililerde, sakatlıkları olan Yatabare, Belkalem, Yusuf, Waris ve Onur ile cezalı Bosingwa Akhisar maçında forma giyemeyecek. Karadeniz ekibinde Mehmet Ekici, Aykut Demir ve Fatih Atik ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular yarınki maçta oynamaları ve kart görmeleri halinde 26. haftadaki Torku Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak müsabakayı İlker meral yönetecek. Asım Yusuf Öz ve Hakan Yemişken’in yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaymanın dördüncü hakemi ise Serkan Ergün olacak. Müsabakada Özgüç Türkalp ve Volkan Bayarslan da ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.