Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 25. haftasında oynanacak olan Trabzonspor - Akhisar Belediyespor maçında takımların ilk 11'leri belli oldu.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve hakem İlker Meral'ın düdük çalacağı maç öncesinde Trabzonspor 40 puanla, konuk ekip Akhisar Belediyespor ise 29 puanla zorlu 90 dakikaya çıkıyor.

Ev sahibi Trabzonspor, ligin ilk 24 haftasında 10 galibiyet, 10 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 40 puan toplayarak ligin 6. sırasında haftaya girdi. Konuk ekip Akhisar Belediyespor ise, 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 29 puan toplayarak ligin 11. sırasında bulunmaktadır.

İki takım daha önce 7 kez karşı karşıya gelirken, bu karşılaşmaların 2'si Trabzonspor'un üstünlüğü ile, 3'ü Akhisar Bld.Spor'un üstünlüğü ile sona erdi. 2 karşılaşma da ise eşitlik bozulmadı.

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Essaid Belkalem, Onur Kıvrak, Yusuf Erdoğan, Mustapha Yatabae ve Majeed Waris dışında kart cezası bulunan Jose Bosingwa 18 kişilik maç kadrosunda yer almıyor. Akhisar Belediyespor'da ise sakatlıkları bulunan Oğuz Dağlaroğlu ve Ahmet Cebe maç kadrosunda yer almıyor.

Zorlu maç öncesinde Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor şu 11'lerle mücadele edecek:

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: İlker Meral, Asım Yusuf Öz, Hakan Yemişken
Trabzonspor: Hakan Arıkan, Uğur Demirok, Salih Dursun, Özer Hurmacı, İshak Doğan, Mehmet Ekici, Aytaç Kara, Fatih Atik, Carl Medjani, Deniz Yılmaz, Oscar Cardozo
Akhisar Belediyespor: Emrah Tuncel, İsmail Konuk, Douglas Ferreira, Tolga Ünlü, Kadir Keleş, Didier Zokora, Lomano Lua-Lua, Bilal Kısa, Güray Vural, Custodio, Bruno Mezenga