Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3.’cü Ön Eleme Turu’nda yarın sahasında önemli bir sınava çıkacak. Bordo-mavililer, ilk maçta 1-0 mağlup olduğu Makedonya temsilcisi Rabotnicki karşısında tur arayacak. Temsilcimiz, taraftarı önündeki müsabakayı kazanarak hem Avrupa’da yoluna devam etmek, hem de üst üste yaşanan sorunlar nedeniyle bozulan moralini düzeltmek istiyor.

Trabzonspor’da, sakatlığı bulunan Mehmet Ekici ile UEFA listesinde yer almayan Musa Nizam ve Soner Aydoğdu yarınki karşılaşma forma giyemeyecek. Sakatlıktan yeni kurtulan ve bu hafta takımla çalışmalara başlayan Stephane M’bia ve Deniz Yılmaz’ın ise riske edilmeyeceği belirtiliyor. Makedonya’daki ilk maç öncesi Süleyman Hurma ile yaşadığı sorun nedeniyle bir hafta izin verilen ve geçtiğimiz gün dilediği özrün ardından takımla çalışmalara katılan kaleci Onur’un kalede olması bekleniyor. Cezası nedeniyle ilk maçta forma giyemeyen yeni transfer Cavanda’nın da ilk 11’de olacağı belirtiliyor.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu’ndan Steven McLean yönetecek. McLean’in yardımcılıklarını David McGeachie ile Graeme Stewart yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alan Muir.

Trabzonspor’un müsabakaya şu 11’le çıkması bekleniyor: Onur, Cavanda, Mustafa Yumlu, Medjani, Alper, Constant, Aytaç, Erkan, Özer, Yusuf ve Cardozo