Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe kafilesine silahlı saldırıyla ilgili 2 kişinin sorgusunun devam ettiği Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü’ne geldi. Hacıosmanoğlu, Emniyet Müdürü Murat Köksal ile yaklaşık bir saat görüştü.

Emniyet müdürlüğü çıkışında bir açıklama yapmayan Hacıosmanoğlu’nun aracının etrafı sorguları devam eden N.S ve E.A’nın yakınları tarafından sarıldı. Gözaltındaki 2 kişinin yakınları, aracında bir süre sohbet ettikleri Hacıosmanoğlu’ndan kendilerine yardımcı olmasını talep ettiler. Çocuklarının suçsuz olduğunu savunan şüphelilerin yakınları, “Bu çocukların başlarını yakacaklar. Suçluyu bulsunlar. Suçlu olup olmadıkları belli olmadan milletin önüne atıldılar.” şeklinde konuştular.

Gözaltındaki kişilerin yakınlarına sakin olmaları tavsiyesinde bulunan Başkan Hacıosmanoğlu, “Suçsuz insana kimse suç yükleyemez. Bunlar teknik konular soruşturmanın sonucunu bekleyelim.” dedi.

Hacıosmanoğlu, emniyetten sonra Trabzon Valisi Abdi Celil Öz’ü ziyaret için valiliğe geçti. Vali Öz ile bir süre görüşen Hacıosmanoğlu, çıkışta hiçbir açıklama yapmadan valilikten ayrıldı.