Büyük umutlarla başladığı sezonda sevenlerine hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor, yarın sahasında ligden düşmesi kesinleşen Balıkesirspor ile oynayacağı maçı kazanarak, taraftarına 3 puanla veda etmek istiyor.

Trabzonspor’un, ilk 4 hedefi için mutlak galibiyet hesabıyla çıkacağı maç öncesi eksiklerin fazlalığı can sıkıyor. Bordo mavili ekipte, kaleci Hakan Arıkan ve Salih Dursun kart cezalısı, Bosingwa, Aytaç, Yatabare, Deniz ve Sefa ise sakatlıkları nedeniyle Balıkesirspor karşısında forma giyemeyecek. Sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz hafta Eskişehir deplasmanına götürülmeyen Oscar Cardozo ile hafta başında burnundan küçük bir operasyon geçiren Erkan Zengin’in durumu ise belirsizliğini koruyor. Cardozo’nun oynayıp oynamayacağına bugün yapılacak son çalışmanın ardından karar verilecek. Erkan’ın ise özel bir maske ile oynayabileceği belirtiliyor. Hakan Arıkan’ın yokluğunda kalede genç kaleci İbrahim Demir görev yapacak.

Trabzonspor, yarınki maçta en önemli sıkıntıyı forvet hattında yaşayacak gibi görünüyor. Golcüler Yatabare ve Deniz sakat olduğu için oynayamayacak. Durumu belirsizliğini koruyan Cardozo’nun da forma giyememesi halinde ileri uçta gol umudu olarak Waris’in görev yapması bekleniyor.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak Trabzonspor – Balıkesirspor maçını Yunus Yıldırım yönetecek. Adil Sinem ve Cevdet Kömürcüoğlu’nun yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak. Abdulkadir Bitigen ve Erkan Engin de ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Trabzonspor’un maça şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor: İbrahim, Salih, Uğur, Aykut, Mustafa Akbaş, Medjani, Özer, Mehmet, Erkan (Soner), Yusuf, (Cardozo) ve Waris