Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Tolga Özkalfa, Baki Tuncay Akkın, Cevdet Kömürcüoğlu

Trabzonspor: Onur Kıvrak, Luis Cavanda, Carl Medjani, Mustafa Yumlu, Kevin Constant, Yusuf Erdoğan, Stephane M’bia, Erkan Zengin, Özer Hurmacı, Okay Yokuşlu, Oscar Cardozo

Burssapor: Mert Günok, Erdem Özgenç, Serdar Aziz, Tomas Sivok, Aziz Eraltay, Cristobal Jorquera, Şamil Cinaz, Luis Adivincula, Josue, Emre Taşdemir, Sercan Yıldırım

Süper Lig’in 2015-16 Hasan Doğan Sezonu 1’inci hafta maçında Trabzospor ile Bursaspor, Hüseyin Avni Aker Stadı’nda karşılaşacak.

Trabzonspor’da Mehmet Ekici sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda yer almıyor. Geçtiğimiz sezonun son haftalarında yaşadığı sakatlık nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Jose Bosingwa de bordo-mavililerin diğer bir eksiği. Belindeki ağrı nedeniyle durumu belirsizliğini koruyan Onur Kıvrak ise kalede. Bordo-mavililerin yeni transferi Senegalli golcü Dame N’Doye de teknik direktör Shota Arveladze tarafından 18 kişilik kadroya alındı.

Misafir ekip Bursaspor’da ise sakatlığı devam eden golcü oyuncu Necid ile İspanya'nın Villareal takımına transfer olması beklenen, bu nedenle Trabzon’a getirilmeyen Cedric Bakambu maç kadrosunda yer almıyor. Yeşil-beyazlıların Galatasaray’dan transfer ettiği golcü futbolcu Sercan Yıldırım ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından ilk 11’de sahaya sürüldü.

Bursaspor, geçtiğimiz sezon oynanan iki karşılaşmada da rakibini yenememişti. Bursa'da oynanan ilk maç 3-3 berabere biterken, Trabzon'da oynanan maçı ise bordo mavili takım 1-0 kazanmıştı.