Trabzonspor'da, Sportif Direktör Süleyman Hurma ile yaşadığı sorun nedeniyle başlayan Onur krizi tatlıya bağlandı. Bugün Trabzon’a gelen ve Hurma ile bir görüşme yapan kaleci Onur, konunun tatlıya bağlandığını, takım arkadaşlarıyla taraftarları mutlu edecek sonuçlar alacaklarının sözünü verdi.

Bordo-mavili camiada krize neden olan olay, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön eleme turu ilk maçında Makedonya'daki Rabotnicki karşılaşması öncesi patlak vermişti. Sportif Direktör Hurma ile yaşadığı tartışmanın ardından kadrodan çıkartılan ve bir hafta izin verildiği açıklanan başarılı kaleci, Türkiye'ye dönmüştü. İzmir'e ailesinin yanına giden Onur, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun özel uçakla Trabzon'a gelme teklifini de reddetmişti. İzni yarın dolacak olan ve Trabzon'a dönüp dönmeyeceği belirsizliğini koruyan milli eldivenin bugün özel aracıyla Trabzon'a geldi.

Geçtiğimiz hafta cuma günü yaptığı yazılı açıklamayla yaşanan olaylar nedeniyle camiadan özür dileyen Onur'un, Sportif Direktör Süleyman Hurma ve teknik direktör Şota Arveladze ile görüştü. Başarılı kaleci görüşmenin ardından kulüp sitesinden yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: “Süleyman ağabeyle oturup konuştuk. Bazı şeyler yanlış anlaşıldı. Kamuoyuna yansıyan tarafından dolayı çok üzgünüm ama şuan çok mutluyum. Her konu açıklığa kavuştu. Süleyman ağabey ve hocam konuyu anlayışla karşıladı. Biz birlikte büyük bir güç olup takım arkadaşlarımla beraber taraftarlarımızı mutlu edecek sonuçlar alacağız.”