Bu sabah istifa ettiğini açıklayan Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Bu akşam yeniden Üsküp'e döndüğü iddia edilen Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma'nın görevine döndüğü ve istifadan vazgeçtiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. İşte Trabzonspor'da yaşanan son dakika Süleyman Hurma gelişmesinin ayrıntıları...

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay'ın Hurma ile bugün İstanbul'da görüştüğü ve ikna ettiği öğrenilirken, Süleyman Hurma ile birlikte saat 21.00 suların Üsküp'e geldiği öğrenildi.

Uzunay yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Süleyman Hurma görevinin başındadır. İstifa olayı doğru değil. Bir anlaşmazlık yaşandı bu sorunu aşacağız. Kendisiyle Makedonya’ya geldik. Kaldığı yerden çalışmalarına devam edecek.”



Trabzonspor'da son dakika Şota Arveladze gelişmesi! Bomba istifa açıklaması...

Trabzonspor'da yaşanan kaleci Onur Kıvrak meselesi sonrasında Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın istifa ettiği açıklanırken. Bir şok eden karar da Trabzonspor'un Gürcü Teknik Direktörü Şota Arveladze'den geldiği iddia edildi.

Şota Arveladze istifa konusunda bomba etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu. İşte Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze'den istifa açıklaması bu haberimizde... Trabzon'daki yerel haber sitelerinden 61saat'in haberine göre Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na istifasını sundu. İstifa kararı sınrası yakın çevresine konuşan Şota'nın "İnanın çok üzüldüm. Takım UEFA'da maç yapacak, lige hazırlanıyoruz. Biz kimi Trabzonspor menfaatleri doğrultusunda daha az para ile Trabzonspor'a kazandırırız diye çalışırken böyle bir olay beni derinden yaraladı ve üzdü. Beni buraya getiren Süleyman Hurma'dır. Bir oyuncunun yaptığı disiplinsizlik yüzünden benim de burada kalmam doğru olmaz" dediği öğrenildi.

ŞOTA'DAN İSTİFA AÇIKLAMASI

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, istifa ettiği iddiaları üzerine, "İstifa etmedim. Takımın başındayım dese de Gürcü teknik adamın, Rabotnicki maçı sonrası durum değerlendirmesi yaparak karar vereceği iddia edildi.