Trabzonspor'da dün Trabzon'a transfer görüşmesinde bulunmak için gelen İngiltere Premier League ekiplerinden Hull City forması giyen Senegalli golcü ile 3 yıllık anlaşma sağlandı. Sezon başına 2 bin 500 Avro garanti ücret alacak olan yıldız forvetin kulübü Hull City'e de transfer bedeli olarak 3 milyon 150 bin Avro ödeneceği açıklandı. İşte Trabzonspor'un olay yaratacak bomba transferi...

Forvet hattını güçlendirmek için uzun süredir arayışlarını sürdüren Trabzonspor, 3 yıl önce de bordo-mavili kulübün kapısından dönen Dame N'Doye transferinde bu kez mutlu sona ulaştı. Bordo-mavililer, dün Trabzon’a getirdiği ve sağlık kontrolünden geçirdiği Senegalli golcü ile 3 yıllığına anlaştı. Trabzonspor’dan yapılan açıklamada, 3 yıllığını anlaşılan tecrübeli golcüye, 2015-16 futbol sezonu için 2 milyon 500 bin Euro, 2016-17 futbol sezonu için 2 milyon 500 bin Euro ve 2017-18 futbol sezonu için 2 milyon 500 bin Euro garanti ücret ödeneceği belirtildi. Futbolcunun eski kulübü Hull City’ye sözleşme fesih bedeli olarak 3 milyon 150 bin Euro verileceği kaydedildi.



Son yıllarda her sezon öncesi Trabzonspor ile adı anılan Dame N'Doye, 3 yıl önce bordo-mavili kulübün kapısından dönmüştü. Yurt dışında yapılan görüşmelerde prensip anlaşmasına varılmış, Kamu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamanın ardından da dönemin başkanı Sadri Şener'in N'Doye ile çekilen fotoğrafı sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılarak transfer duyurulmuştu. Ancak sonrasında çıkan pürüzler nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti. 


Başarılı golcü için yarın medya huzurunda imza töreni düzenlenmesi bekleniyor.