Trabzonspor, uzun süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği, ancak Fenerbahçe’de oynama isteğini açıkladığı için transferi belirsizliğini koruyan Eskişehirsporlu futbolcu Erkan Zengin’i ikna etti.

    Türk asıllı İsveçli futbolcuyu ikna için teknik direktör Ersun Yanal ile İsveç’e giden Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, başarılı futbolcu ile özel bir görüşme yaptı. Erkan için 2 milyon 250 bin euro karşılığında Eskişehirspor ile el sıkışan bordo-mavililer, İsveç’teki özel görüşmede başarılı futbolcuyu da Trabzon'da oynamayı kabul ettirdi.

    Eskişehirspor ile yaşadığı maddi sorunlar üzerine alacaklarına karşılık serbest kalma şartı ile yollarını ayıran Erkan Zengin’in, Fenerbahçe ile görüşmüş ve anlaştığı iddia edilmişti. Eskişehirspor yönetiminin son anda alacaklarını yatırması ve Trabzonspor ile anlaştıklarını açıklaması üzerine ise başarılı futbolcunun durumu belirsizliğe bürünmüştü. Fenerbahçe’de oynama istediğini birkaç tekrar eden Türk asıllı İsveçli futbolcu, Eskişehirspor’a da dönmeyeceğini, Fenerbahçe olmadığı takdirde İsveç’e gideceğini açıklamıştı. Bu açıklamaları nedeniyle bordo-mavili camianın tepkisinden çekinen Erkan’ı, Başkan Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Yanal’ın ikna ettiği öğrenildi.
    Erkan’ın özel uçakla bu gece geç saatlerde Trabzon’a getirilmesi bekleniyor.