Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 5. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak mücadelenin onbirleri belli oldu.

Süper Lig'in 5. haftası büyük bir maça sahne olacak. Trabzonspor ile Galatasaray, Hüseyin Avni Aker'de karşı karşıya gelecek. Lige iyi başlayan bordo mavililer, Galatasaray karşısında liderliği kaybetmek istemiyor. Ligin ilk dört haftasında ve Şampiyonlar Ligi'inin ilk maçında hüsran yaşayan sarı kırmızılar ise elde edeceği galibiyetle yeni sayfa açmak istiyor.

Saat 20.00'de başlayacak ve hakem Cüneyt Çakır'ın yöneteceği maç öncesi takımlar, Hüseyin Avni Aker Stadı'na giriş yaptı. Avne Aker'i ilk gelen takım Trabzonspor olurken stat önünde bekleyen bordo mavili taraftarlar, tezahüratları ile zorlu maç öncesi takımlarına destek verdi.

Misafir takım Galatasaray ise bordo mavililerden yaklaşık 10 dakika sonra Avni Aker'e geldi. Polisin geniş güvenlik önlemi altında kamp yaptığı otelden çıkan sarı kırmızılılar, saat 18.30 civarlarında müsabakanın oynanacağı stada giriş yaptı. Bu sırada bordo mavili bazı taraftarlar, sözlü tepkide bulundu.

Kritik randevu öncesi Galatasaray, Mersin İdmanyurdu maçında kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan kaptan Selçuk İnan ile sakatlıkları devam eden Hamit Altıntop ve Aurelien Chedjou önemli eksikler olarak dikkat çekiyor. Ayrıca Atletico Madrid maçında kötü performans gösteren Emre Çolak'ta 18 kişilik kadroda yer almadı. Karadeniz ekibinde ise uzun süredir idmanlara katılamayan Bosingwa ve Bourceanu haricinde eksik oyuncu bulunmuyor.

Karşılaşmaya takımlar şu 11 ile çıkacak:

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Trabzonspor: Onur Kıvrak, Cavanda, Mustafa Yumlu, Douglas, Constant, Okay, MBia, Marko Marin, Özer Hurmacı, Erkan Zengin, NDoye
Galatasaray: Muslera, Denayer, Semih Kaya, Hakan Balta, Carole, Rodriguez, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Sneijder, Podolski, Burak Yılmaz