Trabzonspor, Süper Lig’in 24. haftasında 16 Mart Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Bordo-mavililerde, sakatlığı bulunan Cardozo’dan sevindirici haber gelirken, Gaziantepspor maçı öncesi 5 futbolcu ceza sınırında bulunuyor.

Trabzonsporlu futbolcular, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda gruplar halinde serbest çalışma yaptı. Futbolcuların bazıları salonda, bazıları ise antrenman sahasında koşu yaptı. Sol aşil tendonundaki ağrı nedeniyle önceki günkü antrenmana çıkmayan golcü futbolcu Oscar Cardozo da çalışmada yer aldı. Başarılı futbolcunun, Gaziantepspor maçında forma giyebileceği belirtildi.

Tedavileri devam eden Yatabare, Belkalem, Yusuf ve Onur ise bu hafta da takımdaki yerlerini alamayacak. İshal, kusma ve karın ağrısı şikâyetleri nedeniyle dün hastaneye kaldırılan Aykut Demir’in durumunun ise yarın netlik kazanacağı öğrenildi.

5 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Bu arada Trabzonspor’da, Gaziantepspor maçı öncesi 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Takım kaptanı Bosingwa, son haftalarda attığı ve attırdığı gollerle takımını sırtlayan Mehmet Ekici ile Aykut Demir, Fatih Atik ve sakat olan Belkalem’in 3 sarı kartı bulunuyor. Bosingwa, Mehmet Ekici, Aykut Demir ve Fatih Atik, Gaziantepspor maçında sarı kart görmeleri halinde 25. haftadaki Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyecek.