Hollanda kampının dördüncü gününde yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da teknik patron Shota Arveladze, oyuncularına teknik, taktik ve kondisyon ağırlıklı çalışma yaptırdı.

Teknik direktör Shota Arveladze yaklaşık bir buçuk saat antrenman boyunca futbolcularına sık sık uyarılarda bulundu. Hollanda'nın Almanya sınırında ki Arnhem şehrine yaklaşık 12 km mesafede bulunan Renkum kasabasında Heelsum Sportpark sahasında Trabzonspor 4. antrenmanını yaptı. Kondisyon ağırlıklı geçen antrenmanın büyük bölümünü Hollandalı yardımcısı Laszlo Jambor yaptırdı. Antrenmanın son bölümünde ise oyuncular pas çalışması gerçekleştirdi.

Toplam 31 futbolcunun yer aldığı çalışmaya, Cardozo, M'bia, Waris ve Bosingwa katılmadı.

BOL PAS YAPMA ANTRENMANI

Trabzonspor'u, Hollanda kampında Trabzonsporlu taraftarlarda yalnız bırakmadı. Kampın ilk 3 günü aşırı sıcak altında antrenmanlarını gerçekleştirirken, kampın 4. gününün serin havada yaklaşık 23 derecede antrenmanlarını gerçekleştirdi. Antrenmanın 4. günü kondisyon testi ile başladı. Daha sonra Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze yönetiminde 5'e 2 top kapma çalışması gerçekleştirdi. Daha sonrada baskı üzerinde topu boş alana taşıyıp etkili isabetli bol pas yapma antrenmanı yaptılar.

Daha sonra takım yenileme çalışması gerçekleştirilirken, Gürcü teknik adam, kondisyon çalışması sırasında sık sık futbolcularını uyararak daha dikkatli olmalarını istedi.

Bu arada Trabzonspor'da Carl Medjani izinli olduğu için çalışmalara katılmazken, dün akşam saatlerinde kampa katıldığı dün akşam saatlerindeki antrenmana da bugünkü sabah antrenmanına da katıldı. Abdulmecit Waris'in de kadroya dahil olması bekleniyor.

Bordo mavili ekibin yeni transferi Stefan M'bia ise 9 Temmuz'a kadar izinli olduğundan antrenmanlarda yer almıyor.