Trabzonspor, Süper Lig’in 4. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçı için bu şehre gitti. Ligde ilk 3 maçta 7 puan toplayan bordo mavililer, zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek zirve iddiasını sürdürmek istiyor.

Sezona sahasındaki 1-0’lık Bursaspor galibiyetiyle başlayan Trabzonspor, ardından deplasmanda Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etmiş, 3. haftada ise sahasında Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kalmıştı. Milli arada iyi bir hazırlık dönemi geçiren bordo mavililer, ligin 4. haftasında ise yarın Kayserispor’un misafiri olacak. 3 haftada topladığı 7 puanla zirve iddiasını ortaya kayan Karadeniz ekibi, zorlu deplasmandan da 3 puanla dönerek iddiasını sürdürmek istiyor.

Kayserispor maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı son çalışmayla tamamlayan Trabzonspor, öğleden sonra Kayseri’ye gitti. Özel uçakla Kayseri’ye uçan borda mavili kafilede, U21 Milli Takımı’nın Hollanda ile yaptığı maçta sakatlanan Okay Yokuşlu, sakatlıkları süren Alex Bourceanu ve Jose Bosingwa'nın yanı sıra Musa Nizam, Deniz Yılmaz ve Sefa Yılmaz yer almadı.