Trabzonspor, Türkiye Kupası’nda yarın sahasında Medicana Sivasspor ile yapacağı maçı kazanarak adını son 8 takım arasına yazdırmak istiyor.

    Şampiyonluk parolasıyla başladığı lig yarışında zirvenin birhayli gerisinde kalan Bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası’nda ise yoluna emin adımlarla devam ediyor. Avrupa’da gruplardan çıkan Trabzon ekibi, İtalya’nın Napoli takımıyla eşleşti. Türkiye Kupası’nda da bu sezon oynadığı hiçbir maçı kaybetmeyen Fırtına, B Grubu’nu 12 puanla lider tamamlamış ve adını son 16 takım arasına yazdırmıştı. Trabzonspor, bu turdaki ilk sınavını Sivasspor karşısında verecek. Yakalanması en reel hedef görülen kupayı müzesine getirmeyi hedefleyen bordo-mavililer, taraftarı önünde oynayacağı müsabakayı kazanarak çeyrek finale yükselen taraf olmak istiyor. Karadeniz ekibi, Süper Lig’in ikinci devresinin ilk maçında sahasında ağırladığı rakibini 3-1 mağlup etmişti.

    Trabzonspor’da Onur, Fatih Öztürk ve Bosingwa sakatlıkları nedeniyle yarınki maçta kadroda olmayacak. Diğer sakatlar Waris, Belkalem ve Yusuf’un durumu ise belirsizliğini koruyor. Bu futbolcularla ilgili kararın son yapılacak antrenmanın ardından karar verileceği öğrenildi.

    Trabzonspor – M. Sivasspor müsabakası yarın akşam saat 20.30’da Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak. Bordo-mavililerin maça şu 11’le çıkması bekleniyor: Hakan, Salih, Aykut, Medjani, İshak, Constant, Mehmet, Özer, Sefa, Erkan ve Cardozo.