Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Trabzonspor ile ilk maçına çıkacak olan Bursaspor’a taraftarlarından destek geldi.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
Galatasaray’dan kiralanan eski yıldızı Sercan Yıldırım’ın da katıldığı antrenman öncesinde yeşil beyazlı taraftarlar takımlarına destek verdi.
Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde yapılan antrenman topla ısınma çalışması ile başladı. İlk beş dakikası basına açık gerçekleşen antrenman daha sonra taktik çalışma ile devam etti.

Antrenmana sakatlığı bulunan yeni transfer Necid katılmazken, Bekir takımla çalıştı. Bu arada, Ozan Tufan’a karşılık Fenerbahçe’den kadroya dahil edilen genç oyuncu İbrahim ise çalışmaya katılmadı. Bursaspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayıp, öğleden sonra 16.40 uçağıyla Trabzon’a uçacak.

TARAFTARDAN DESTEK

Öte yandan, yeni sezon öncesinde ilk maçına Trabzonspor deplasmanında çıkacak olan Bursaspor’a taraftarından destek geldi. Antrenman öncesi tesislere gelen yeşil beyazlı taraftarlar tezahüratlarla takımlarına destek verdi.

Özellikle yeni transfer Sercan Yıldırım’a büyük sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar oyuncular ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile fotoğraf çektirdi. Bursaspor taraftarları ayrıca Ertuğrul Sağlam’a çiçek verirken, kaptan Serdar Aziz’e ise 1 tepsi baklava ikram etti.