Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Vladislav Bezborodov, Aleksei Eskov, Sergei Ivanov (Rusya Futbol Federasyonu)
Trabzonspor: Hakan, Bosingwa, Medjani, Aykut, İshak, Fatih Atik, Soner, Özer, Erkan, Sefa, Cardozo
Napoli: Andujar, Henrique, Albiol, Koulibaly, Ghoulam, Gökhan İnler, Gargano, Gabbiadini, De Guzman, Mertens, Huguain

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nu ikinci sırada tamamlayarak son 32 takım arasına kalan Trabzonspor,
son 32 turu ilk maçında sahasında İtalya'nın Napoli takımını misafir ediyor. Bordo-mavililerde hedef, 26 Şubat'ta deplasmandaki rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor elde etmek.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 20.00'de başlayacak karşılaşmayı olumsuz hava şartları nedeniyle Trabzon'a gelemeyen Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa'nın yerine Rusya Futbol Federasyonu'ndan Vladislav Bezborodov yönetecek.

Trabzonspor, sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu nedeniyle zorlu maça 15 kişiyle çıktı. Bordo-mavili ekipte Onur, Belkalem, Yusuf Erdoğan, Waris ve Yatabare sakat, Mehmet Ekici ile Kevin Constant cezalı, Aytaç Kara, Uğur Demirok, Ferhat Yazgan, Mustafa Akbaş ve Deniz Yılmaz da UEFA listesinde olmadığı için Napoli karşısında forma giyemiyor. Sakatlığı nedeniyle durumu belirsizliğini koruyan Jose Bosingwa ise ilk 11&de sahaya çıktı.

Trabzonspor taraftarları, bordo mavili takımın Napoli ile yapacağı maçın biletlerini 3 gün önceden bitirmişti. Maç öncesi stat çevresini şölen yerine çeviren bordo-mavili taraftarlar. Avni Aker’in tribünlerinde de renkli görüntüler oluşturdu. Isınmak için sahaya çıkan futbolcuları tek tek tribüne çağıran taraftarlar, üçlük çektirdi. Tribünlerin tamamen dolacağı karşılaşmayı 22 bin dolayında taraftarın izlemesi bekleniyor.

Takımlarını Trabzon deplasmanında yalnız bırakmayan bir grup Napoli taraftarı da kendilerine ayrılan bölümde yerlerini aldı.

Müsabakanın başlamasına yaklaşık yarım saat kala her iki takımda sahada ısınma çalışmasına devam ediyor.