UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçında Makedonya temsilcisi Rabotnicki ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını Üsküp'te sürdürdü.

Trabzonspor, öğleden sonra geldiği Üsküp'te akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Rabotnicki maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sıcak bir havada yapılan çalışmaya sakatlığı bulunan Mehmet Ekici ile kaleci Onur Recep Kıvrak dışındaki tüm futbolcular katıldı. Sakatlığı süren Stéphane Mbia ise takımdan ayrı koşu yaptı.

KALECİ ONUR KIVRAK ANTRENMANA ÇIKMADI

Bu arada antrenmana çıkmayan kaleci Onur Kıvrak'ın izinli olduğu belirtildi. Kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma ise basın mensuplarının ısrarlı soruları karşısında Onur'un moralinin bozuk olduğu için izin verildiğini söyledi. Kaleci Onur Kıvrak'ın ise bazı basın mensuplarına kadro dışı bırakıldığını ve İstanbul'a döndüğünü söylediği iddia edildi.

Bordo mavili ekip karşılaşmanın son antrenmanını yarın saat 20.00'de maçın oynanacağı Nacionalna Arena Filip II Stadı’nda yapacak. Antrenmandan önce ise Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze ve bir oyuncu UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu ilk maçında karşılaşacakları Rabotnicki karşılaşmasıyla ilgili soruları cevaplayacak.